Anlık Bildirim

Oyunculara kötü haber: Hogwarts Legacy PS4 ve Xbox One için tekrar ertelendi

Hogwarts Legacy, eski nesil konsollar için bir kez daha ileri tarihe atıldı. Daha önce Nisan ayında çıkış yapması beklenen açık dünya aksiyon RPG oyunu Mayıs ayına ertelendi.
Hogwarts Legacy PS4 ve Xbox One için tekrar ertelendi! Tam Boyutta Gör
Uzun bir bekleyişin ardından yeni nesil konsol ve PC kullanıcıları buluşan Hogwarts Legacy, yalnızca iki haftada 12 milyondan fazla satarak önemli bir başarıya imza attı. Bu doğrultuda sevilen yapımın PS4 ve Xbox One sürümlerine olan heyecan da bir o kadar artmış durumda. Ancak bu bekleyiş bir süre daha devam edecek. Hogwarts Legacy bir kez daha ileri tarihe atıldı.

Hogwarts Legacy eski nesil konsollar için tekrar ertelendi

Twitter'dan yapılan duyuruda oyunun geliştiricisi Avalanche Software, ''Ekibimiz, tüm platformlarda mümkün olan en iyi deneyimi sunabilmek için çok büyük bir çaba sarf ediyor ve bunu gerçekleştirebilmek için bir miktar daha zamana ihtiyacımız var'' açıklamasıyla oyunun eski nesil konsollar için 4 Nisan’dan 5 Mayıs 2023 tarihineertelendiğini duyurdu. Neyse ki, çok uzun bir erteleme söz konusu değil.

Switch tarafında ise şimdilik herhangi bir erteleme haberi yapılmadı. Bu doğrultuda oyunun 25 Temmuz 2023 tarihinde çıkış yapması bekleniyor. Günümüzde ise Hogwarts Legacy'e olan ilgi artmaya devam ediyor. Öyle ki kısa süre önce HBO'nun, direkt olarak oyunu konu alan bir dizi uyarlaması üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim