Anlık Bildirim

Hogwarts Legacy’yi gerçek bir asa ile oynayabilirsiniz, nasıl mı?

Avalanche Software tarafından geliştirilen Hogwarts Legacy, Harry Potter evrenini sevenler için yapılmış en iyi oyun ve oyundaki büyüler artık gerçek bir asa ile yapılabiliyor.
Hogwarts Legacy’yi gerçek bir asa ile oynayabilirsiniz, nasıl mı? Tam Boyutta Gör
Hogwarts’ta yazılım öğretiliyor mu bilmiyorum ancak bilgisayar dünyasına olduğu kadar Harry Potter evrenine de tutkulu olan bir geliştirici, Hogwarts Legacy’deki büyüleri gerçekten bir asaya getiriyor. Hareketleri algılayan asa sayesinde büyüler tuşlara basmadan yapılabiliyor.

Hogwarts Legacy'de büyüleri asa ile yapmak

Reddit kullanıcısı "That's-so-Mo" görünüşe göre Hogwarts Legacy’deki büyüleri tuşa basarak yapmaktan bıkmış durumda. Projesinde Hogwarts Legacy için Kano asasını kullanan Mo’nun temel fikri esasında son derece basit. Asanın içinde bulunan Raspberry Pi Zero W yardımıyla hareketler algılanıyor ve ardından ilgili büyünün tuşuna basılmış gibi oyuna aktarılıyor.

Harekete duyarlı olan asa ile büyü yapmak için ise gerçekten yapacağınız büyüyü öğrenmeniz gerekiyor. Zira bildiğiniz gibi oyunda ve Harry Potter evreninde her büyünün farklı bir yapılış şekli/jesti bulunuyor. Mo’nun projesinde gerçekleştirdiği bu eğlenceli etkileşimde biraz gecikme olsa da "Lumos", "Wingardium Leviosa" ve "Avada Kedavra" gibi büyüleri elinizdeki asa ile yapmak son derece yaratıcı görünüyor.

Kaynakça https://github.com/Thats-so-Mo/Hogwarts-Legacy-Wand https://www.tomshardware.com/news/harry-potter-and-the-raspberry-pi-powered-wand Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim