Anlık Bildirim

Honor Band 7 NFC tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Honor markası geçen yılın sonunda piyasaya sürdüğü akıllı bilekliğinin NFC özellikli versiyonunu çıkardı. Honor Band 7 NFC isimli model AMOLED ekran, SpO2 sensörü ve 14 gün pil ömrüyle geliyor.

Honor Band 7 NFC tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Çinli üretici Honor bugün Honor Magic 5 Ultimate akıllı telefonunu tanıtmakla kalmadı aynı zamanda yeni bir akıllı bileklik de duyurdu. Honor Band 7 NFC, isminden de anlaşılabileceği üzere geçen yılın sonunda çıkış yapan orijinal modelin NFC özellikli versiyonu olarak geliyor.

Cihazın önceki sürümden temel farkı yakın alan iletişimi (NFC) desteği sunması. Diğer özellikleri aynı kaldı. Honor Band 7 NFC, inç başına 282 piksel yoğunluğa sahip 1.47 inç AMOLED ekran ve 2.5D kavisli cam kullanıyor. Cihazda geliştirilmiş kalp atış hızı monitörü ve oksijen doygunluğu (SpO2) sensörü mevcut.

Honor Band 7 NFC tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

96 spor modu + 14 gün pil ömrü

Akıllı bileklik uyku takibi fonksiyonunun yanı sıra 96 spor modu içeriyor. Akıllı telefonla eşleştirildiğinde kamera uzaktan kumandası olarak kullanılabildiği gibi müzik çaların kontrol edilmesine de olanak sağladığını belirtelim.

Honor Band 7 NFC tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Honor Band 7 NFC tek şarjla 14 güne kadar dayanabiliyor. Hızlı şarjı destekleyen akıllı bileklik 289 yuan (41 dolar) gibi bir fiyat etiketine sahip. 20 Mart itibarıyla Çin'de satışa çıkacak cihaz ilk müşterilere 239 yuan (35 dolar) tanıtım fiyatı ile sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim