Anlık Bildirim

Honor Magic3 Pro+ tanıtıldı: Android dünyasının en iddialısı

Honor Magic3 Pro+ amiral gemisi akıllı telefonda Flex OLED ekran, daha büyük 50MP Sony IMX700 sensörü, IP68 dayanıklılık sertifikası gibi detaylar yer alıyor.

Honor Magic3 Pro+ çok iddialı Tam Boyutta Gör

Honor markasının Magic3 ve Magic3 Pro akıllı telefon modellerinden sonra bir sürprizi daha vardı. Honor Magic3 Pro+ akıllı telefon modeli Android dünyasının en iddialısı olabilmek için yola çıkıyor. 

Honor Magic3 Pro+ neler sunuyor?

Honor Magic3 Pro+ akıllı telefon modelinde 6.67 inçlik Flex OLED ekran yer alıyor 89 derecelik bir kavis mevcut. 120Hz tazeleme hızı sunan ekranda HDR10+ desteği ve 3 kat daha iyi koruma sağlayan nano kristal kaplama yer alıyor. Ön kısım orijinal modellere benzerken kamera yuvası biraz daha dalgalı bir tasarıma sahip. Arka kısımda dayanıklı seramik malzeme kullanılıyor. 

Snapdragon 888+ yonga setinden gücünü alan telefonda yine LPDDR5 RAM ve UFS 3.1 depolama teknolojileri yer alıyor. IP68 sertifikası ile dayanıklılık sunulurken 66W hızlı şarj ve 50W kablosuz şarj devam ediyor. 

Kamera tarafında daha büyük 50MP Sony IMX700 sensörü düşük ışıkta en iyi performansı gösteriyor. 23mm lens ise dört piksel üzerinden otomatik odaklama yapabiliyor. Diğer kameralar 64MP monokrom, 64MP 3.5x periskop ve 8x8 dToF derinlik sensöründen oluşuyor. Ön kamera ise yine 100 derecelik 16MP kamera ve ToF sensörüne sahip. IMAX Enhanced sinema kalitesinde video kayıt özelliği yine yerini koruyor. Google servisleri ile desteklenen telefon ilk olarak Çin’de satışa sunulacak. 

Honor Magic3 Pro+ tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Honor Magic3 Pro+ özellikleri ve fiyatı

  • Ekran: 6.67 inçlik Flex OLED ekran
  • İşlemci: Snapdragon 888+
  • RAM: 12GB
  • Depolama: 512GB
  • Arka kamera: 50MP+64MP+64MP telefoto+derinlik
  • Ön kamera: 16MP+ derinlik
  • Batarya: 4600mAh
  • Fiyat: 1499 Avro
     
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim