Anlık Bildirim

Honor'un Sevgililer Günü'ne özel indirimleri başladı

Honor, 14 Şubar Sevgililer Günü'ne özel indirimlere başladı. Honor marka telefonlarda, bilgisayarlarda, kulaklıklarda ve giyilebilir cihazlarda indirimler sunuluyor.

Honor'un Sevgililer Günü'ne özel indirimleri başladı Tam Boyutta Gör

Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala teknoloji firmalarının kampanyaları başladı. Honor, pek çok üründe Sevgililer Günü’ne özel indirimler başlattı.

Son zamanlarda büyük ilgi gören MagicBook X 15 dizüstü bilgisayarın i5-10210U işlemcili versiyonunun fiyatı Vatan Bilgisayar ve Hepsiburada’da 7999 TL’ye düştü. Intel Core i3-10110U işlemcili versiyonun fiyatı ise 6999 TL olarak güncellendi. MagicBook X 15 dizüstü bilgisayarlar, ince ve hafif tasarımıyla dikkat çekiyor. Uzun şarj süresi sunuyor.

Honor ülkemizde çok satılan modellerinden biri olan Honor Band 6 akıllı bilekliği firmanın belirttiğine göre önümüzdeki günlerde Media Markt, Vatan Bilgisayar ve Hepsiburada’da cazip fiyatlarla satılacak.

Honor'un Sevgililer Günü'ne özel indirimleri başladı Tam Boyutta Gör

Honor’un akıllı saat modeli Honor MagicWatch 2 modeli ise 1749 TL’ye satılıyor.

Honor'un Sevgililer Günü'ne özel indirimleri başladı Tam Boyutta Gör

Kulaklık modellerinde de Sevgililer Günü indirimleri başlatan Honor, gürültü engelleme özelliği ile dikkat çeken Earbuds 2 Lite modelini 849 TL’den 649 TL’ye indirdi. 12mm Biyo-Diyafram sürücüleri, çift mikrofonlu gürültü azaltma ve 28 saatlik pil ömrü gibi özelliklere sahip olan HONOR Earbuds X modeli ise Şubat ayı döneminde 579 TL yerine 499 TL’ye satılacak.

Honor’un ıslak ve kuru temizleme yapabilen akıllı robot süpürge modeli HONOR Choice Robot Cleaner R1 modeli ise özel sepet indirimi ve kampanyalarla tüketicilerle buluşacak.

Honor'un Sevgililer Günü'ne özel indirimleri başladı Tam Boyutta Gör

ABD ambargosu nedeniyle bir süredir Google servisleri olmadan telefon çıkaran Honor’un yeni akıllı telefon modeli Honor 50 ile birlikte Google servisleri geri geldi. Google servisleri bulunmasının yanı sıra 108 MP ana kamerası, 120 Hz ekranı ve Snapdragon 778G işlemcisi ile öne çıkan HONOR 50 modeli de çeşitli sitelerde indirime giriyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre kampanyalar yalnızca 14 Şubat döneminde değil Şubat ayın boyunca da devam edecek. Online ve fiziksel mağazalarındaki fiyatları zaman zaman kontrol etmekte fayda var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim