Anlık Bildirim

Honor Vision X2 akıllı televizyon tanıtıldı

Honor Vision X2 akıllı televizyon modelinde 4 çekirdekli işlemci, gelişmiş ses sistemi, WiFi bağlantısı, gecikmeyi önleyici sistem gibi özelliklerle geliyor.

Honor Vision X2 3 farklı boyutla geliyor Tam Boyutta Gör

İlk akıllı televizyonunu Huawei çatısı altındayken piyasaya süren Honor markası şimdi bağımsız dönemindeki ilk akıllı televizyonunu tanıttı. Honor Vision X2 serisi 3 farklı boyutla geliyor. 

Honor Vision X2 özellikleri ve fiyatı

Honor Vision X2 akıllı televizyon oldukça kenarlara sahip ve çerçevesiz bir görünüm arz ediyor. Arka alt kısımda bağımsız ses odası tasarımı 4 farklı video platformuyla etkileşime geçebiliyor. 

4 çekirdekli MediaTek yonga setinden gücünü alan model 2GB RAM ve 16GB depolama ile destekleniyor. 2×2 MIMO çift bant WiFi anteni yüksek hızlara odaklanırken Cast + Projection teknolojisi yansıtmalarda gecikmeleri yüzde 60 düşürüyor. 

Uzak alan mikrofonlar, çoklu ekran, çoklu terminal, düşük gecikme, gürültü engelleme, titreşim engelleme ve mavi ışık filtresi gibi özellikler sunan televizyonda 43 inç, 55 inç ve 65 inç boyutlar yer alıyor. Harmony OS veya Android işletim sistemini temel aldığı açıklanmayan modelin başlangıç fiyatı şu şekilde:
 

Honor Vision X2 fiyatı

Honor Vivion X2 43 inç  279$
Honor Vivion X2 55 inç 418$
Honor Vivion X2 65 inç 542$
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim