Anlık Bildirim

Honor X20 Max yine dev ekranla geliyor

Honor X20 Max akıllı telefon modelinde 7.2 inçlik dev gibi ekran, Dimensity 1100 yonga seti, daha büyük bir batarya ve daha yüksek hızlı şarj gibi özellikler bekliyor.

Honor X20 Max sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Honor markasının beğenilen serilerinden birisi olan Honor X son dönemin en büyük ekranlı modellerinden birisini tanıtmaya hazırlanıyor. Honor X20 Max tablet ve telefon arasındaki çizgiyi neredeyse yok ediyor. 

Honor X20 Max neler sunacak?

Honor X20 Max modelinde 7.2 inçlik devasa bir ekran yer alıyor. Honor X10 Max modelinde de 7.09 inçlik bir ekran mevcuttu. Yani artık psikolojik sınır olan 7 inç boyutu da hayli hayli geçilmiş oldu.

Dimensity 1100 yonga seti ile ortalamanın üzerinde bir performans sergileyecek olan telefonda RGBW panel enerji tüketimini azaltıyor. Önceki modelin 5000mAh kapasiteli bataryası ve 22.5W hızlı şarjı düşünüldüğünde bunların biraz daha üzerine çıkılacağını söyleyebiliriz. 

Kamera ve hoparlör tarafında da iyileştirmeler beklenen Honor X20 Max böylece Honor X20 serisini üçe tamamlamış oldu. Henüz Honor X20 Max ne zaman tanıtılacak net bir bilgi mevcut değil. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim