Anlık Bildirim

Söylenti: Horizon: Forbidden West 2022’ye ertelendi

Playstation 5’in gözde oyunlarından olacak olan ve bu yılın en çok beklenenlerinden olan Horizon: Forbidden West, 2022 yılına ertlenmiş olabilir. Detaylar haberimizde

Horizon: Forbidden West 2022’ye ertelenmiş olabilir! Tam Boyutta Gör

Playstation 5 için en çok beklenen oyunlardan olan Horizon: Forbidden West, zorlu bir geliştirme sürecinden geçiyor olabilir. Sony, daha önce God of War: Ragnarok ve Horizon: Forbidden West’in pandemi yüzünden hareket yakalama süreçlerinde sıkıntığı çıktığını belirtmişti. Ayrıca Sony, oyunları pandemi sürecinde aceleye getirerek geliştiricilerin sağlığını tehlikeye atmayacağını belirtmişti. Tüm bu olaylar sonucu Sony, God of War’u ertelemek zorunda kalmıştı. Ayrıca Sony, daha önce Horizon’ın bu sene içinde çıkması için çabaladıklarını ancak bir ihtimal ertelenebileceğini belirtmişti. Görünüşe bakılırsa Sony, Horizon: Forbidden West’i ertelemek durumunda kalmış.

Geçtiğimiz günlerde gazeteci Jeff Grubb, Giant Bomb programında Sony’nin Forbidden West’i erteleyeceğini ve erteleme duyurusunu Eylül ayında yapacağını söylemişti. Jeff Grubb’ın iddialarından sonra Bloomberg yazarı Jason Schreier, Sony’nin Forbidden West’i kesin olarak 2022’nin ilk çeyreğine ertelediğini söyledi. Jason, yazısında kararın kesin olarak verildiğini de belirtmiş. Sony bu konuda henüz resmi bir açıklama yapmadı ancak söylentilerin kızışması durumunda, erteleme duyurusunu erkene çekebilir.

Covid-19 pandemisi ile AAA oyunların geliştirme süreçlerinde ciddi aksaklıklar yaşanmaya devam ediyor. God of War: Ragnarok’u erteleyerek hayranları kızdıran Sony, Horizon için de aynısını yapmak zorunda kalmışa benziyor. Horizon: Forbidden West’in normalde 2021’in sonlarına doğru PS4 ve PS5 için çıkış yapması bekleniyordu. Ancak görünüşe göre sevenler, biraz daha beklemek zorunda kalacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim