Anlık Bildirim

Müthiş görselliğiyle dikkat çeken Horizon Forbidden West'ten 14 dakikalık oynanış videosu

Horizon Forbidden West'in 14 dakikalık 4K oynanış görüntüleri yayınlandı. PS5'te kaydedilen görüntüler müthiş görsel kalitesiyle dikkat çekiyor.

Horizon Forbidden West'in 4K oynanış görüntüleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Sony'nin büyük heyecanla beklenen PlayStation-özel oyunu Horizon Forbidden West'ten ilk oynanış görüntüleri yayınlandı. State of Play etkinliğinde paylaşılan görüntüler özellikle de görsel kalitesiyle dikkat çekiyor. PS5'te kaydedilen 14 dakikalık 4K görüntüleri aşağıda izleyebilirsiniz.

Horizon Forbidden West serinin ilk oyununa göre epey bir yenilikle geliyor. Yayınlanan görüntülerde baş karakterimiz Aloy'un dalış maskesiyle su altına dalması ve yelken kanatı açıp havada süzülmesi gibi yeni mekanikler görüyoruz. Ayrıca insan ve makinelere karşı olan dövüş mekaniklerinde de önemli geliştirilmeler yapılmış gibi görünüyor.

2017 yılında çıkış yapan Horizon Zero Dawn 10 milyondan fazla kopya satarak PlayStation 4'ün en başarılı oyunlarından birisi olmuştu. Zero Dawn'ın devam yapımı olan Forbidden West'in de yine büyük başarı göstermesi bekleniyor.

Horizon Forbidden West'in çıkış tarihi henüz belli değil. Sony geçtiğimiz yıl oyunun 2021'de çıkacağını söylemişti ancak şu anda kesin bir tarih verilmiyor. Muhtemelen 2022 yılına ertelenecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10258 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Horizon Forbidden West, horizon forbidden west oynanış görüntüleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim