Anlık Bildirim

Amazon ve Sony arasında 100 milyon dolarlık anlaşma: Hotel Transylvania 4, direkt Prime Video'ya gelecek

Artan vakalar sebebiyle Sony filmlerini satmaya devam ediyor. Bu sefer de Hotel Transylvania 4, sinemayı es geçip direkt olarak Amazon Prime Video'da yayınlanacak.

Hotel Transylvania 4 doğrudan Prime Video'ya gelecek Tam Boyutta Gör

Video akış platformlarının hayatımızda artık büyük bir yere sahip olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Sinema sektörü de bu yönde değişmeye devam ediyor. Covid-19 sebebiyle birçok film aylarca ertelenmek zorunda kalırken bazıları çeşitli video akış platformlarında yayınlandı. Amazon ve Sony de bu konuda yeni bir alaşma yapıyor gibi gözüküyor.

Hotel Transylvania 4, Prime Video'da Yayınlanacak

Geçtiğimiz saatlerde Variety'nin bildirdiğine göre Amazon ve Sony Pictures Animation yeni bir anlaşmaya imza atmak üzere. Bu anlaşmaya göre 100 milyon dolar karşılığında Sony, Hotel Transylvania: Transformania'nın yayın hakkını Amazon'a verecek ve film sinemayı es geçip doğrudan Prime Video'da yayınlanacak. 

Henüz bu anlaşma için son imzalar atılmadı ancak Variety çok yakın olduğunu söylüyor. Hotel Transylvania: Transformania normalde 1 Ekim'de vizyona girecekti ancak bu satın alım gerçekleşirse filmin kısa süreliğine de olsa ertelenme ihtimali bulunuyor. 

Hotel Transylvania serisi toplamda 1.36 milyar dolarlık bir hasılat istatistiği bulunuyor. Bu yüzden çekeceği aboneyi de düşünürsek Amazon ve Sony için güzel bir anlaşma diyebiliriz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim