Anlık Bildirim

HBO'nun içerik şefi House of the Dragon hakkında iddialı konuştu: "Muhteşem görünüyor"

Geçtiğimiz yıl duyurulan ve geçtiğimiz aylarda çekimleri başlayan yeni Game of Thrones dizisi House of The Dragon hakkında iddialı açıklamalar yapıldı.

House of the Dragon için iddialı açıklamalar yapıldı Tam Boyutta Gör

Son dönemin en popüler markalarından birisi olan Game of Thrones'un geçmiş yıllarını anlatacak olan House of The Dragon isimli dizi için geçtiğimiz saatlerde heyecanlandıran açıklamalar yapıldı.

House of The Dragon Muhteşem Görünüyor

HBO içerik şefi Casey Bloys, geçtiğimiz saatlerde Variety ile bir röportaja katıldı ve orada Hpuse of The Dragon hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Casey Bloys dizi ile ilgili "Miguel Sapochnik ve Ryan Condal'ın bir araya getirdiği kadro gerçekten iyi gözüküyor. Aynı şekilde dizi de şu anda güzel bir hızla ilerliyor ve muhteşem görünüyor." dedi.

House of the Dragon, Targaryen hanedanlığını konu alacak. Game of Thrones'dan 300 yıl öncesinde geçecek ve 10 bölümden oluşacak. 2022 yılında yayınlanması bekleniyor. Diziyi ise daha önce Game of Thrones ve Altered Carbon dizilerinde yönetmenlik yapmış olan Miguel Sapochnik yönetecek. Dizinin senaristi ise Ryan J. Condal olacak.

Dizinin müziklerini başarılı besteci Ramin Djawadi üstlenecek. Oyuncu kadrosunda ise Matt Smith (Daemon Targaryen), Paddy Considine (Viserys Targaryen), Olivia Cooke (Alicent Hightower) ve Emma D'Arcy (Rhaenyra Targaryen) gibi isimler yer alacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim