Anlık Bildirim

İlginç tasarımıyla HP Dragonfly Folio G3 dizüstü tanıtıldı

HP Dragonfly Folio G3 dizüstü modeli yukarı doğru açılan ekranı ile profesyonellerin çalışma yapmasını daha kolay hale getiriyor. HP Dragonfly Folio G3 özellikleri ve fiyatı haberimizde. 

HP Dragonfly Folio G3 Tam Boyutta Gör

Son dönemde trendi giderek yükselen melez dizüstü bilgisayar trendine HP farklı bir bakış açısı getiriyor. HP Dragonfly Folio G3 dizüstü modeli yukarı doğru açılan ekranı ile profesyonellere hitap ediyor.

HP Dragonfly Folio G3 özellikleri ve fiyatı

HP Dragonfly Folio G3 melez dizüstü bilgisayar 13.5 inçlik dokunmatik ekranı yukarıya doğru açılacak  şekilde tasarlanmış. Böylece üretkenlik odaklı dokunmatik ekranlara bir gönderme yapıyor. Ekran OLED veya IPS seçeneklere sahip.

On ikinci nesil Intel Core i7 seçeneğine kadar işlemciler ile grafik tarafında da iddialı olan model 32GB’a kadar DDR5 RAM ve 2TB’a kadar SSD sunuyor. Wi-Fi 6E ve Bluetooth 5.2 bağlantıları yanında opsiyonel hücresel bağlantı seçeneği de mevcut.

Su dökülmelerine dayanıklı klavye yanında 8MP web kamerası ve kızılötesi kamera yer alıyor. 53Whr batarya ise uzun kullanım süreleri vadediyor. HP Dragonfly Folio G3 için 2379$ başlangıç fiyatı mevcut ve yıl sonuna doğru çıkışını yapacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim