Anlık Bildirim

HTC Desire 21 Pro 5G "tartışmalı fiyatıyla" tanıtıldı

Tayvanlı teknoloji şirketi HTC bugün oldukça pahalı bir orta sınıf telefon çıkardı. Desire 21 Pro 5G olarak adlandırılan model Snapdragon 690 işlemci, 6.7 inç ekran ve dörtlü arka kamerayla geliyor.

HTC Desire 21 Pro 5G 'tartışmalı fiyatıyla' tanıtıldı Tam Boyutta Gör

HTC'nin yeni bir akıllı telefon çıkarmaya hazırlandığını zaten daha önce duymuştuk. Şirket bugün Desire 21 Pro 5G isimli modeli sessiz sedasız bir şekilde tanıttı. Ne yazık ki cihaz sunmuş olduğu özelliklere göre oldukça yüksek bir fiyat etiketi taşıyor.

HTC Desire 21 Pro 5G'nin kalbinde Snapdragon 690 işlemci var. Akıllı telefon 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanıyla geliyor. Ayrıca FullHD+ çözünürlükte (1080 x 2400 piksel) ve 90 Hz tazeleme oranı sunan 6.7 inç IPS ekrana sahip olduğunu belirtelim.

HTC Desire 21 Pro 5G 'tartışmalı fiyatıyla' tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Cihaz ihtiyaç duyduğu enerjiyi 18 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh pilinden alıyor. Şirket yeni telefonunun ön tarafında 16 megapiksel selfie kamerasına yer vermiş. HTC Desire 21 Pro 5G, kutudan Android 10 işletim sistemi ile çıkıyor.

Fiyat/performans çizgisinden uzak

Akıllı telefonun arka panelinde dörtlü kamera sistemi var. Modül 48 megapiksel ana sensör, 8 megapiksel ultra geniş açılı lens, 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensöründen oluşuyor.

HTC Desire 21 Pro 5G 'tartışmalı fiyatıyla' tanıtıldı Tam Boyutta Gör

HTC Desire 21 Pro 5G'nin fiyat etiketi 430 dolar. Şirket akıllı telefonun uluslararası pazarda piyasaya sürülüp sürülmeyeceği konusunda bir açıklama yapmadı. Cihaz şu anda sadece Tayvan'da satın alınabiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21775 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, Desire 21 Pro 5G ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim