Anlık Bildirim

Huawei okul çantalarını akıllandırıyor

Huawei 9um Smart Positioning Children’s Schoolbag adındaki akıllı çanta 1.57 inçlik LCD ekran, GPS, HarmonyOS Connect özellikleri ile çocuğunuzu takip ediyor.   

Huawei

Bugün çocukların dış mekanlarda takibi için en yaygın ve belki de tek çözüm akıllı saatler. Görüşme ve alan belirleme gibi özelliklere sahip olan çocuk akıllı saatleri ebeveynlerin bir numaralı tercihi durumunda. Huawei bunu değiştirebilir. 

Huawei akıllı okul çantası

Huawei 9um Smart Positioning Children’s Schoolbag şeklinde oldukça uzun bir ismi olan akıllı çocuk çantası, standart okul çantalarından 6-7cm daha kısa ve 135cm altında boyu olan çocuklar için daha ideal. 

Çantanın en önemli özelliği suya ve toza dayanıklı 1.57 inçlik LCD ekranı. HarmonyOS Connect özelliği olan ekran mobil uygulamalara bağlanıyor ve sınıf ders planları, tematik ara yüzler, elektronik imzalar gibi unsurları yansıtabiliyor. 

Hassas GPS yongası ile yine uygulama üzerinden çocuğunuza alan belirleme, gerçek zamanlı konum takibi ve alan dışına çıkıldığında uyarı gibi programlar da ayarlanabiliyor. Huawei akıllı çanta 110$ karşılığında bir test sürecine başladı. Yıl içerisinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim