Anlık Bildirim

Huawei’de üst yönetim değişiyor

Huawei’nin efsane isimlerinden olan Ren Zhengfei, patronluk koltuğunu bırakıyor. Yerine Guo Ping hem patronluk hem de yönetim kurulu başkanlığını üzerine alacak.

Huawei’de üst yönetim değişiyor Tam Boyutta Gör

Bir yandan ABD kısıtlamalarının üretim tarafına etkisi, bir yanda koronaivürüs salgınının dünya çapında talebi en dip seviyelere indirmesi Huawei için kötü bir 2020 yılı anlamına geliyor. Firma buna göre bir strateji geliştiriyor.

Üst yönetim değişikliği

Huawei karşılaşılacak ekonomik ve üretim sıkıntıları karşısında yeni bir üst yönetim anlayışı geliştirmek istiyor. Bugüne kadar Huawei’nin patronluğunu yürüten efsane isim Ren Zhengfei koltuğunu bırakıyor. Ayrıca yönetim kurulu başkanı ve firmanın resmi temsilcisi Sun Yafang da görevinden ayrılıyor.

Ayrıca dönüşümlü yönetim kurulu başkanlığı yapan Xu Zhijun, Chen Zhidong ve Dong Qingyang da görevlerini bırakıyor. Bu değişim ortaya tek bir güç ortaya çıkaracak. O da Guo Ping. Ping, Eylül sonuna kadar hem dönüşümlü yönetim kurulu başkanı hem firmanın patronluğu görevini sürdürecek.

Eric Xu Zhijun, yine Guo Ping ve Ken Hu Houkun ise dönüşümlü yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevini yürütecekler. Huawei zaman zaman bu tür yönetim değişikliklerine gitmişti ancak 2020 yılı oldukça kritik. Bakalım yeni yönetim nasıl bir aksiyon alacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim