Anlık Bildirim

Huawei’den ayrılan Honor yeniden Qualcomm ile görüşüyor

Akıllı telefon pazarının önemli markası Honor el değiştirdikten sonra Qualcomm ile görüşmelere başladı. Olumlu sonuçlanırsa Snapdragon 888 dahil pek çok işlemci listeye girecek.

Huawei’den ayrılan Honor yeniden Qualcomm ile görüşüyor Tam Boyutta Gör

Huawei’ye uygulanan ağır ambargo sonrasında Şangay kaynaklı bir ortaklığa satılan Honor markası yeniden çıkış arıyor. Kirin yonga setlerinden ümit kalmadığı için haliyle yön yine Qualcomm’a çevrildi.

Eskiye dönüş olacak mı?

Huawei’nin çatısı altında en önemli marka haline gelen Honor ayrıca akıllı telefon pazarında da önemli işler yapmıştı. Ambargo nedeniyle geleceği karanlık bir hale gelince Çinli bir ortaklığa satıldı. Şimdi yeniden gelecek planları yapılıyor.

Sektörden gelen bilgilere göre Honor ve Qualcomm iş birliği için yeniden görüşmelere başladı. Honor çatı firması hali hazırda ABD kara listesi içerisinde değil ve bu bakımdan biraz daha eli güçlü durumda.

Firmanın Snapdragon 888 yonga seti dahil pek çok opsiyonu düşündüğü ifade ediliyor. Bu durumda yeniden eskisi gibi iddialı hale gelebilecek. Hali hazırda firmanın Honor V40 serisi için MediaTek yonga setlerini hazırladığı belirtiliyor. Diğer taraftan Google ile yeni ilişkiler nasıl olacak merak konusu. Eğer işler istendiği gibi giderse yeniden Google destekli Honor telefonları görmemiz mümkün olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim