Anlık Bildirim

Huawei’den koronavirüs nedeniyle herkese 3 ay ek garanti

Huawei, garantisi yakın zamanda sona erecek kullanıcıların garanti süresine ekleme yaptı. Ayrıca tamir edilen cihazlar dezenfekte edilerek sahibine gönderilecek.

Huawei’den koronavirüs nedeniyle herkese 3 ay ek garanti Tam Boyutta Gör

Huawei, koronavirüs nedeniyle fiziksel teması azaltmak adına online mağazasını 23 Mart tarihinde Türkiye’de kullanıma açacak. Buna ek olarak yeni bir karar daha alındı.

Huawei tüm kullanıcıların garanti süresini 3 ay uzatıyor. Bu sayede garanti bitimi yaklaşan kullanıcılar telefonunu tamir ettirmek için acele etmek zorunda olmayacak. Orijinal garanti süresi 15 Mart 2020 ile 15 Haziran 2020 tarihleri arasında sona erecek telefon, PC, tablet, giyilebilir cihazlar, ses ve router cihazları da dahil olmak üzere tüm HUAWEI Türkiye ithalatı ve yetkili servis merkezi desteği olan ürünler için garanti süresi 15 Haziran 2020'ye kadar uzatıldı.

Tüm kullanıcılar garantiye ücretsiz kargoyla ürünü gönderip, ücretsiz kargoyla teslim alabiliyor. Huawei koronavirüs nedeniyle telefonların onarımı sonrasında dezenfekte edilerek sahibine gönderileceğini de açıkladı. Cihazlar profesyonel bir şekilde temizlenip dezenfekte edilecek ve anti statik poşete konularak sahibine ulaştırılacak. Ayrıca garantiye gönderilen cihazların arızalanan parçaları tamir edilmek yerine doğrudan yedek parçayla değiştiirlecek.

Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin: DH App Gallery Uygulamasını İndir DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim