Anlık Bildirim

SERES, Huawei donanımlı elektrikli SUV üretecek

Çin pazarında Tesla ile rekabet etmek için AITO otomobil markasını duyuran SERES, ilk Huawei teknolojilerini içeren elektrik otomobil AITO Wenjie M5'i yakında piyasaya sürecek.

Huawei donanımlı ilk elektrikli otomobil yakında geliyor Tam Boyutta Gör

Elektrikli otomobil sektörü, dev markaların dahil olması ile büyümeyi sürdürüyor. Bugün erken saatlerde Çinli üretici SERES, Pure Electric Drive Extended Range Platform’u (DEi) ile beraber yeni otomobil markası AITO’yu duyurdu.

1000 KM'yi aşan menzil performansı

Çin pazarında Tesla gibi köklü devler ile rekabet etmeyi planlayan şirket, Huawei teknolojilerinden güç alacak ve HarmonyOS Smart Cockpit’e sahip ilk otomobil AITO Wenjie M5’i üretecek. 23 Aralık’ta duyurulması beklenen lüx SUV modeli, geliştirilen uzatılmış menzil modu ile 1000 kilometreyi aşan bir performans sunacak ve sadece 4 saniyede 0’dan 100 km hıza ulaşabilecek.

SERES ve Huawei, AITO ürün ve hizmetlerine yönelik tüketici talebini karşılamak için gelecek yıl 1.000'in üzerinde mağaza ve deneyim merkezi inşa etmeyi planlıyor. 2022 Nisan ayı sonlarında piyasaya sürülmesi beklenen AITO Wenjie M5 hakkında daha fazla detay, aracın duyurusu ile bizleri bekliyor olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim