Anlık Bildirim

Devasa pile sahip Huawei Enjoy 50'nin canlı görüntüleri ortaya çıktı

Huawei'nin bu ay piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni akıllı telefonunun canlı görüntüleri sızdırıldı. Yayınlanan fotoğraflar Huawei Enjoy 50'nin tasarımını ve bazı özelliklerini açığa çıkarıyor.

Huawei Enjoy 50'nin canlı görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Huawei yakında yeni bir akıllı telefon çıkaracak. Huawei Enjoy 50 olarak adlandırılan cihazın canlı görüntüleri yayınlandı. Sızdırılan fotoğraflar cihazın tasarımını gösterdiği gibi teknik özellikleri konusunda bazı detayları da ortaya koyuyor.

Görünüşe bakılırsa akıllı telefon devasa bir pile sahip olacak. Ekrandaki çıkartmada 6.000 mAh yazıyor. Ayrıca 22.5W hızlı şarj desteği sunacak. Huawei Enjoy 50 giriş seviyesi bir model olacağı için fiyat etiketinin de düşük olması bekleniyor.

Huawei Enjoy 50'nin canlı görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Çıkış tarihi çok yakın

Akıllı telefon yüksek ihtimalle gücünü Kirin 710 platformundan alacak. Buna 256 GB dahili depolama alanı eşlik edecek. Görüntüler cihazın HarmonyOS 2.0 işletim sistemi yüklü şekilde geleceğini gösteriyor. 

Huawei Enjoy 50 damla çentikli 6.75 inç ekrana sahip. Arka panelinde üçlü kamera sistemine yer verilmiş durumda. Akıllı telefonun bu ay içerisinde tanıtılacağı söyleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim