Anlık Bildirim

Xiaomi 12 Ultra, arka panelinde ikonik Leica logosunu taşıyacak

Xiaomi ve Leica iş birliği ile piyasaya sürülecek ilk akıllı telefonun Xiaomi 12 Ultra olması bekleniyor. Amiral gemisi cihazın arka panelinde kırmızı Leica logosu yer alacak.

Xiaomi 12 Ultra, arka panelinde ikonik Leica logosunu taşıyacak Tam Boyutta Gör

Mobil sektörün güvenilir bilgi kaynaklarından biri olan Digital Chat Station, amiral gemisi Xiaomi 12 Ultra hakkında yeni detaylar paylaştı. Çinli duyumcuya göre cihaz Leica’nın kırmızı ikonik logosunu taşıyacak.

Digital Chat Station konuyla ilgili Weibo gönderisinde örnek olması bakımından Leica'nın özel üretim Leitz Phone 1 akıllı telefonunun görüntüsünü yayınladı. Kırmızı Leica logosu daha önce sadece bu modelde kullanılmıştı.

Xiaomi 12 Ultra, arka panelinde ikonik Leica logosunu taşıyacak Tam Boyutta Gör

Huawei modellerinde yer almadı

Huawei'nin Leica ortaklığı ile piyasaya sürdüğü akıllı telefonlarda kırmızı logo yer almamıştı. Söz konusu modellerde Leica markası sadece isim olarak geçti. Bu arada Xiaomi 12 Ultra hakkında başka detaylar da var.

Digital Chat Station amiral gemisinin siyah deri ve beyaz seramik arka panel seçenekleri ile sunulacağını doğruladı. Xiaomi ve Leica iş birliği ile geliştirilen ilk akıllı telefonun Temmuz ayında çıkış yapacağını hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim