Anlık Bildirim

Huawei Nova 6 (4G) resmi basın görseliyle karşımızda

Aralık ayında piyasaya sürülmesi beklenen Huawei Nova 6'nın yeni bir basın görseli internete düştü. Delikli ekrana sahip olan telefonun dört arka kamerayla gelmesi bekleniyor.

Huawei Nova 6 (4G) resmi basın görseliyle karşımızda Tam Boyutta Gör

Bu haftanın başlarında, çift ön kameralı Huawei Nova 6'nın basın görseli ortaya çıkmıştı. Böylelikle cihazın delikli ekran ile geleceğini öğrenmiştik.

Şimdi ise akıllı telefonun yeni bir görseli yayınlandı. Bu sefer, Huawei Nova 6'yı Siyah, Mavi ve Mor olmak üzere üç farklı renkte görüyoruz.

Her ne kadar görsel bize arka panelin tasarımını göstermese de önceki sızıntı (aşağıdaki resim) sayesinde cihazın sol üst köşeye dikey olarak konumlandırılmış dörtlü arka kamera sistemine sahip olacağını biliyoruz.

Huawei Nova 6 (4G) resmi basın görseliyle karşımızda Tam Boyutta Gör

Lansman Aralık ayında

Huawei Nova 6, Çin'deki 3C ve TENAA sertifikasyon kurumları tarafından onaylandı. Akıllı telefonun hem 4G hem de 5G'li versiyonları olacak.

Şu an itibarıyla cihazın teknik özellikleri konusunda çok fazla detay bulunmuyor. Sadece 40W hızlı şarj desteği sunacağı konusunda bir bilgi var. Söylentilere göre Huawei Nova 6 önümüzdeki ay, 5 Aralık'ta resmiyet kazanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim