Anlık Bildirim

Huawei P40 serisi, WiFi 6+ teknolojisi ile gelecek

Huawei, önümüzdeki ay tanıtacağı yeni amiral gemisi telefonunda süper hızlı bir WiFi teknolojisi sunacak. Çinli şirket tarafından geliştirilen Wi-Fi 6+ teknolojisi ilk kez P40 serisinde kullanılacak.

Huawei P40 serisi, WiFi 6+ teknolojisi ile gelecek Tam Boyutta Gör

Merakla beklenen Huawei P40 serisi önümüzdeki ay resmiyet kazanacak. Çin basınında yer alan haberlere göre P40 ve P40 Pro, Huawei'nin kendisi tarafından geliştirilen WiFi 6+ teknolojisine sahip olacak.

Raporda, WiFi 6+ teknolojisi ile gelecek ilk akıllı telefonların P40 ve P40 Pro olacağı belirtiliyor. Kısa süre önce piyasaya sürülen amiral gemisi Galaxy S20 serisinin WiFi 6 standardını desteklediğini belirtelim.

Huawei P40 serisi, WiFi 6+ teknolojisi ile gelecek Tam Boyutta Gör

Huawei'nin üst düzey yöneticilerinden biri, WiFi 6 teknolojisini kullanan akıllı telefonların teorik olarak 1200 Mbps'ye kadar hızlara ulaşabileceğini ancak gerçekte sadece 900 Mbps hıza erişebileceklerini söyledi.

Huawei P40 serisi, WiFi 6+ teknolojisi ile gelecek Tam Boyutta Gör

Detayları 24 Şubat'ta öğrenebiliriz

Bu nedenle Çinli şirket yeni amiral gemilerinde süper hızlı bir WiFi teknolojisi sunarak fark yaratmak istiyor. WiFi 6+ ile ilgili şu an çok fazla detay yok.

Ancak Huawei'nin 24 Şubat'ta Wi-Fi 6+ uyumlu yönlendiricilerini (router) tanıtacağı söyleniyor. Muhtemelen yarın bu konuda bazı detayları öğrenme fırsatına sahip olacağız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim