Anlık Bildirim

ZTE Axon 30'un ekran altı kamera teknolojisi ne kadar başarılı?

Çinli teknoloji üreticisi ZTE'nin henüz yeni tanıttığı ve ekran altı kamera teknolojisiyle dikkat çeken Axon 30 modelinden ilk fotoğraflar paylaşıldı.

ZTE Axon 30'un ekran altı kamera teknolojisi ne kadar başarılı? Tam Boyutta Gör

ZTE'nin geçen yıl piyasaya sürdüğü Axon 20, "görünmez" bir ön kameraya sahip dünyanın ilk ticari olarak satılan akıllı telefonuydu. Ancak yeni teknolojinin kalitesi arzulanan gibi değildi. Ekran altı selfie kamerasının geliştirilmiş bir versiyonuna sahip Axon 30'un ise çok daha iyi sonuç verdiği belirtiliyor.

Piksel yoğunluğu 2 kat arttı

Axon modeline yapılan en ilginç güncelleme, ekran altı kamerayla ilgili. ZTE, selfie kamera alanındaki piksel yoğunluğunu 200 ppi'den 400 ppi'ye iki katına çıkardığını ve bunun daha düzgün ekran entegrasyonuna izin verdiğini söylüyor. Akıllı telefonun ekranına bakıldığında ise fark göze çarpmakta. Görselin işaretli kısmı, ikinci fotoğrafta bulanık görünmüyor:

ZTE Axon 30'un ekran altı kamera teknolojisi ne kadar başarılı? Tam Boyutta Gör

ZTE, kameranın kendi özelliklerini de geliştirdiğini söylüyor. Geçen yılki Axon 20'nin ön kamerasıyla çekilen fotoğraflar iyi ışıkta çok net görünmüyordu ve düşük ışıkta fark edilir kumlanmalar mevcuttu. Yeni cihazla çekilen aşağıdaki fotoğrafa bakılırsa, Axon 30'daki ön kamera bazı iyileştirmelerden geçmiş.

Dikkatli bakıldığında ekran altı kamera görünüyor

Yayınlanan başka bir fotoğraf, ekran kapalıyken ve ışığa maruz kaldığında ekranın altındaki kameranın ortaya çıktığını gösteriyor. İçeriden sızan bilgi notlarına göre, teknoloji, bazı akıllı telefonlarda olduğu gibi parmak izi sensörünün güneş altında görülebildiği gibi görünüyor.

ZTE Axon 30'un ekran altı kamera teknolojisi ne kadar başarılı? Tam Boyutta Gör

ZTE Axon 30, ilk olarak 3 Ağustos'ta Çin'e gelecek. 6/128 GB'lık versiyonun fiyatı 338 dolar, 12 GB/256 GB'lık versiyonunun fiyatı ise 476 dolar olacak.

ZTE Axon 30, 120Hz yenileme hızına ve FHD+ çözünürlüğe sahip 6.92 inç AMOLED ekrana sahip . Akıllı telefon, Android 11 yüklü olarak geliyor ve Snapdragon 870 tarafından destekleniyor. Ana kamera 64 Mp + 8 Mp + 5 Mp + 2 Mp çözünürlükte sensörlerden oluşuyor. Cihazın 4200 mAh bataryasının ise 55W hızlı şarj desteğine sahip olduğunu da belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim