Anlık Bildirim

Huawei P50 Pro Plus, 20x optik zoom ile geliyor

Gelen yeni bilgilere göre Huawei'nin uzun bir zamandır beklenen P50 serisinin en üst modeli P50 Pro Plus, 20x gibi etkileyici bir optik zoom özelliği sunacak.

Huawei P50 Pro Plus, 20x optik zoom ile geliyor Tam Boyutta Gör

Huawei akıllı telefonlar konusunda güvenilir bir kaynak olan Huawei Central, Çinli şirketin uzun bir süredir piyasaya sürmeye hazırlandığı amiral gemisi akıllı telefonlarla ilgili yeni detayları paylaştı.

Sızan bilgilere göre Huawei P50 Pro Plus akıllı telefonun kamerası, 20x optik ve 200x dijital zoom özelliğiyle gelecek. Huawei P30 serisinde ilk kez bir periskop telefoto kameranın ortaya çıktığını hatırlayın. Ardından Huawei P30 Pro, 5x optik ve 50x dijital zoom ile 40 megapiksel sensörle gelmişti. Huawei P40 Pro ise 10x optik ve 100x dijital yakınlaştırmaya sahipti. Bu model, yaşına rağmen hala piyasadaki en iyi periskop kameralardan biri diyebiliriz.

Huawei P50 Pro Plus, 20x optik zoom ile geliyor Tam Boyutta Gör

P50 Pro ve P50 Pro+ için başka bir lansman düzenlencek

Huawei P50'nin tanıtımı bu yıl 29 Temmuz'da gerçekleşecek. Söylentilere göre, o gün sadece bir model sunulacak: Huawei P50. Daha pahalı olan Huawei P50 Pro ve P50 Pro+ için ise başka bir lansman etkinliğinin düzenleneceği bildirildi.

Ayrıca tüm Huawei P50 serisinin ekranlarının BOE tarafından üretileceği biliniyordu. Öte yandan Huawei Tüketici İş Grubu CEO'su Yu Chengdong, Huawei P50 serisine yönelik kameraların, akıllı telefonlarda daha önce hiç kullanılmayan benzersiz teknolojiler kullanılarak tasarlandığını söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim