Anlık Bildirim

Huawei Watch D, şirketin 23 Aralık etkinliğinde tanıtılacak

Huawei, yeni cihazlarını tanıtacağı 23 Aralık'ta düzenlenecek etkinlikte Watch D adında bir akıllı saati de duyuracak. Şirketin etkinlikte Mate V katlanabilir telefonu tanıtması da bekleniyor.

Huawei Watch D, 23 Aralık'ta duyurulacak Tam Boyutta Gör

Huawei, yeni ürünlerini tanıtacağı bir etkinliğin hazırlıklarını yapıyor. 23 Aralık'ta yapılması planlanan etkinlikte şirketin birçok cihazla birlikte Huawei Watch D adında bir akıllı saati de tanıtması bekleniyor.

Daha önce ortaya çıkan bir görsele göre yaklaşan akıllı saat, kasasının sağ tarafında iki adet düğme yer alacak ve dikdörtgen bir ekranla gelecek.

Etkinlikte Mate V de tanıtılacak

Hakkında pek fazla detayın bilinmediği Huawei Watch D, kullanıcıların kan basıncı sonuçlarının ayrıntılı bir geçmişini görmelerini sağlayacak kan basıncı sensörüne sahip olacak. Saatin fiyatının Samsung Galaxy Watch 4'ün fiyatına kıyasla daha düşük olması bekleniyor.

Huawei, geçtiğimiz ay tek şarj ile 14 güne kadar kullanım ömrü sunan Watch GT Runner'ı tanıtmıştı. Huawei Watch D'yi de tanıtarak ürün yelpazesini daha da genişletmek isteyen şirketin 23 Aralık etkinliğinde Mate V dikey katlanabilir akıllı telefonu da duyuracak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim