Anlık Bildirim

Yeni Hyundai Staria'nın panelvan versiyonuna göz atın: Staria-Load

Avustralya'da siparişe açılan Staria-Load, tasarım olarak yolcu taşıma odaklı kardeşine göre biraz daha sade görünse de sunduğu donanımlar oldukça dikkat çekici.

Hyundai Staria'nın panelvan versiyonuna göz atın: Staria-Load Tam Boyutta Gör

Güney Koreli üretici Hyundai bundan 6 ay önce özellikle ön bölümdeki tasarımıyla dikkat çeken, 11 kişiye kadar koltuk konfigürasyonları sunan yeni Staria'yı tanıtmıştı. Bugün de söz konusu modelin Staria-Load isiml panelvan versiyonuyla karşı karşıyayız.

Halihazırda Avustralya'da siparişe açılan yeni Hyundai Staria-Load, tercihe göre 2 veya 5 koltuklu olarak satın alınabiliyor. Modelin genel tasarımı standart Staria ile oldukça benzer. Jantlar, aydınlatmalar ve siyah plastik detaylar Staria-Load'u standart versiyona göre biraz daha sade gösteriyor diyebiliriz. Yukarı doğru açılır arka kapı standart olarak geliyor. Yana açılır çift kapı opsiyonuysa daha sonra eklenecek. Gümüş ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği mevcut.

Hangi konfigürasyon seçilirse seçilsin Hyundai Staria-Load'un kaputu altında 2.2 litre dizel ünite bulunuyor. Standart olarak 8 ileri otomatik şanzımanla kombine edilen ünite 174 beygir güç ve 430 Nm tork üretiyor. Modellerin önden çekişli olduğunu da belirtelim.

Hyundai Staria'nın panelvan versiyonuna göz atın: Staria-Load Tam Boyutta Gör

Hyundai Staria-Load, Avrupa standartlarında 3 tane paleti taşıyabilecek (1200mm x 800mm) kargo alanına sahip. Kargo kapasitesiyse 4935 litre. 5 koltuklu versiyonda ise kapasite 2890 litreye düşüyor. Söz konusu modelin yük kapasitesiyse 1090 kilogram.

Staria-Load, bir panelvan olmasına rağmen sahip olduğu donanımlarla dikkat çekiyor. Merkez hava yastığı dahil olmak üzere 7 hava yastığı, elektronik park freni, 4 farklı sürüş modu, anahtarsız giriş, ısıtmalı ve otomatik katlanır yan aynalar, 8 inç dokunmatik ekran, kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto, kablosuz akıllı telefon şarj ünitesi, 4.2 inç gösterge paneli ve ön-arka park sensörleri bahsi geçen donanımlar arasında.

Güvenlik tarafındaysa otonom acil durum freni, hız levhalarını okuma, şerit takip asistanı, sürücü dikkat uyarısı, güvenli çıkış uyarısı, kör nokta uyarısı, lastik basıncı görüntüleme ve arka çapraz trafik uyarısı gibi standart özellikler mevcut. Staria-Load'un Avustralya'daki fiyatı 45.750 dolardan (AUD) başlıyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14627 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, panelvan ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim