Anlık Bildirim

Yeni Hyundai Tucson Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri

Yenilenen tasarımı ve gelişmiş teknolojik özellikleriyle Hyundai Tucson 2021 Türkiye'de! İşte yeni Tucson Türkiye fiyatı ve özellikleri:                          

yeni hyundai tucson arka tasarım Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz yıl eylül ayında örtüsü kaldırılan yeni Hyundai Tucson sonunda Türkiye'desatışa sunuluyor. Sahip olduğu tasarım diliyle adeta bambaşka bir otomobil olarak karşımıza çıkan 2021 Tucson fiyatı lansmana özel 377.000 TL'den başlıyor.

Yeni Tucson neler sunuyor?

Yeni Hyundai Tucson’a ön taraftan baktığımızda ilk dikkatimizi çeken detay bu alanı domine eden geniş ızgara ve onun kenarlarına gizlenen LED gündüz farları oluyor. Gizlenen diyoruz çünkü bu aydınlatmalar kapalıyken ızgaranın bir parçasıymış gibi görünüyor. Açıldığında ise oldukça etkileyici bir görüntü ortaya çıkıyor. Yeni Tucson'un farları ise tamponun kenarlarında dikey konumlandırılmış şekilde karşımıza çıkıyor.

Koreli markanın yeni tasarım dili olan “Parametrik Dinamik” felsefesini sürdüren yeni Hyundai Tucson’daki değişim arka bölümde de devam ediyor. Belirgin omuz çizgisi ve eğimli tavanın sağladığı dinamik görüntüyü köşeli çamurlukları ve 19 inç çaplı yeni jantlarıyla destekleyen yeni Hyundai Tucson’un arka bölümünde oldukça zarif bir C sütunu ve spoyler dikkat çekiyor. Öndeki aydınlatmaların dikey hale getirilmiş şekli gibi görünen LED stop grubu da boydan boya uzanan bir ışık şeridiyle birbirine bağlanmış.

Yeni Hyundai Tucson'un boyutlarında da artış söz konusu. Gelen bilgiler yeni Tucson'un selefinden 20 mm daha uzun olduğunu ve aks mesafesinin de 10 mm kadar arttığını gösteriyor. Bu sayede arka koltuklardaki diz mesafesi 26 mm kadar artmış. Ayrıca yeni Tucson'un genişliğinde 15 mm, yüksekliğinde ise 5 mm kadar artış yaşanmış. Bagaj hacmi de artırılan yeni Tucson, tercih edilen motor ve donanım seviyesine bağlı olarak 546 ila 620 litre arasında bagaj hacmine sahip. Arka koltuklar katlandığında bu değer 1799 litreye kadar çıkarılabiliyor.

Hyundai Tucson 2021 fiyat listesi belli oldu Tam Boyutta Gör

Güvenlik teknolojileri de geliştirilen yeni Hyundai Tucson'da, sinyal verilen taraftaki kör nokta kamerasından elde edilen görüntüyü dijital gösterge ekranına yansıtan yeni bir yardımcı mevcut. Bunun yanı sıra sürücü ve ön yolcu arasında bariyer oluşturan orta konsol hava yastığıyla birlikte Tucson'da toplamda 7 adet hava yastığı bulunuyor.

Lansman rengi olan safir maviyle birlikte toplamda 9 farklı gövde rengiyle sunulan yeni Tucson'un iç mekanında da 3 farklı renk temasına yer verilmiş. Siyah-açık gri renklerden oluşan tema kumaş ve deri koltuklarla tercih edilebiliyor. Safir mavi temasıysa sadece deri koltuklarla satın alınabiliyor.

2021 Hyundai Tucson Türkiye'de Comfort, Prime, Elite ve Elite Plus donanım seviyeleriyle tercih edilebilecek. Giriş seviyesinde 10.25 inç dijital gösterge paneli, anahtarsız çalıştırma, elektronik park freni ve geri görüş kamerası gibi donanımlar mevcut. Prime seviyesinde buna ek olarak Panoramik cam tavan, çift bölgeli otomatik klima, şerit takip sistemi ve ön çarpışma güvenlik sistemi gibi özellikler devreye giriyor.

Yeni Tucson'un Elite donanım seviyesinde elektronik vites paneli, 10.25 inç multimedya ekranı, 3 bölgeli otomatik klima, led ön ve arka farlar gibi donanımlar yer alırken, Elite Plus seviyesindeyse çevre görüş kamerası, kör nokta görüntüleme sistemi, premium ses sistemi ve hafizalı sürücü koltuğu gibi konfor odaklı ek özellikler bulunuyor.

Başarılı SUV modelin yeni nesli ülkemizde 1.6 litre turbo benzinli ve 1.6 litre turbo dizel ünitelerle tercih edilebilecek. Benzinli ünite 180 beygir güç ve 265 Nm tork çıkışına sahip. Dizel taraftaysa 136 beygir güç ve 320 Nm tork söz konusu. Her iki ünite de standart olarak 7 ileri DCT ile kombine edilmiş. Öte yandan Elite Plus donanımında 4x4 özelliği de devreye giriyor.

Yeni 2021 Hyundai Tucson fiyat listesi şöyle:

Hyundai Tucson 2021 Fiyat Listesi

Versiyon Fiyat
Comfort 4x2 1.6L benzinli DCT 377.000 TL
Prime 4x2 1.6L dizel DCT 436.000 TL
Elite 4x2 1.6L dizel DCT 490.000 TL
Elite Plus 4x4 1.6L dizel DCT 549.000 TL

Siz de Hyundai Tucson 2021 Türkiye fiyatı gibi otomobillerle ilgili merak ettiğiniz tüm konuları, DonanımHaber'de yayınlanan güncel otomobil haberleri ile takip edebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
169797 kez okundu.
94 kişi, toplam 107 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Hyundai, Türkiye Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim