Anlık Bildirim

IFA 2013 : Galaxy Note serisi 38 milyon adet sattı, Galaxy Note 3 beklentisi 10 milyon

IFA 2013 : Galaxy Note serisi 38 milyon adet sattı, Galaxy Note 3 beklentisi 10 milyon

IFA 2013 öncesinde bir basın toplantısı ile tanıtımı yapılan Galaxy Note 3, Samsung'un kapasitif ekranda stylus kalem kullanımı konseptine yeni bir boyut kazandırdığı Note ailesinin Galaxy Note 10.1 2014 ile birlikte son üyesi oldu.

Dev ekranlı bir akıllı telefona olan gereklilik uzun süre sorgulansa da Galaxy Note serisi Phablet olarak adlandırılan ve Oxford sözlüğüne de dahil olan yeni bir segmenti başlatmış oldu. Note ve Note 2 cihazlarının büyük satış başarısı dikkatleri bu segmente çevirdi ve şu anda pek çok dev isim segmentte faaliyet gösteriyor.

Devam eden IFA 2013 fuarında Samsung patronu JK Shin, Galaxy Note akıllı telefonlarının geldiği son noktayı anlattı. Son rakamlara göre Galaxy Note serisi 38 milyon satış barajına ulaşmış durumda. Sadece iki modelle erişilen bu rakam, Phablet segmentinin liderliğinin Samsung'da olmasını sağlıyor.

25 Eylül'de 149 ülkede satışa sunulacak olan Galaxy Note 3 modeli için Shin'in beklentisi ise 10 milyondan fazla ünite sevkiyatı. İlk iki modelin satışına bakıldığında Shin'in biraz mütevazi düşündüğü söylenebilir. Ancak popülaritesini gittikçe artırdığı için bundan daha yüksek bir rakam da elde edilebilir. 
 
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1274 kez okundu.
32 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim