Anlık Bildirim

IFA 2017’de bizleri neler bekliyor?

Merakla beklenen IFA 2017 fuarı 1 Eylül tarihinde Berlin'de gerçekleştirilecek. Peki IFA 2017'de bizleri neler bekliyor? İşte IFA 2017'de tanıtılması beklenen cihazlar:

LG

Lg V30'un tanıtım tarihi kesinleşti yeni amiral gemisi 31 Ağustos'ta tanıtılacakken sızdırılan yeni bilgiler telefon hakkında ipuçları vermekte. LG’nin V serisi; ikincil ekran ve yüksek donanımlı özellikleriyle ön plana çıkan cihazlardı. Bu yılki yeni modelinde geleneklerine bağlı kalarak oldukça yetenekli bir telefon olması bekleniyor. LG’nin orta sınıf Q serisi telefonlarının ise IFA 2017’de yerini alacağından kuşku duyuyoruz.
 
IFA 2017’de bizleri neler bekliyor?

Samsung

Samsung’un yeni amiral gemisini IFA 2017’de sergileyeceğinden eminiz. Ancak cihazın resmi duyurusu IFA fuarından bir hafta önce 23 Ağustos’taki Galaxy Unpacked etkinliğinde gerçekleştirilecek. Sızdırılan son bilgilere göre Samsung, yakın zamanda çift kameralı orta segment telefonlarını da tanıtacak. Tanıtılacak bu yeni telefonun C10 olması bekleniyor. Çift kamera teknolojisi artık üst seviye cihazların yanı sıra orta sınıf ve hatta daha alt seviye telefonlarda da kullanılmaya başlandı. Görünüşe göre Samsung bu anlamda rakiplerinin gerisinde kalmak istemiyor.
IFA 2017’de bizleri neler bekliyor? Tam Boyutta Gör
 
Giyilebilir teknoloji söz konusu olduğunda akla ilk gelen firmalardan birisi olan Samsung’un IFA 2017’de yenilenmiş akıllı saat ve bilekliklerini de tanıtması bekleniyor. Görmeyi beklediğimiz yeni bir model olan Gear Fit 2 Pro’nun, Gear Fit 2’ye benzer sportif bir akıllı bileklik olarak karşımıza çıkması bekleniyor. Kesin olmamakla birlikte IFA 2017’de Samsung’un yeni akıllı saati Gear S4’te tanıtılabilir.
Tüm bunlara ek olarak Samsung, karşımıza giriş seviyesi bir tabletle de çıkabilir.
IFA 2017’de bizleri neler bekliyor?
 

Sony

Sony tarafı ise 31 Ağustos’ta Xperia XZ’nin geliştirilmiş sürümü olan Xperia XZ1’i tanıtmayı planlıyor. Buna ek olarak Sony’nin Xperia XZ1 Compact adlı yeni bir telefon hazırladığı da düşünülüyor. Bu Compact telefonun ağabeyi  Xperia XZ1 ile aynı teknik özellikleri paylaşması beklenirken fiziksel olarak daha küçük bir cihaz olmasını bekliyoruz.

Huawei

Huawei, geçen yıl IFA'da orta sınıf telefonlarını duyurmuştu: Huawei Nova ve Huawei Nova Plus. Huawei MediPad M3 multimedya merkezli tablette fuarda yerini almıştı. Huawei’nin bu yıl düzenlenecek olan fuarda ne tanıtacağı kesin olmamakla beraber Huawei Nova serisinin 2017 versiyonunu duyurabilir. Yeni Mate 10’un ise bu fuarda tanıtılmayıp yıl sonuna doğru duyurulacağına kesin gözüyle bakılıyor.
IFA 2017’de bizleri neler bekliyor?
 

Htc

Maddi açıdan sıkıntılı bir süreçten geçen firma, bu sene fuarda yer almayacak.

Asus

Asus’un akıllı telefon serisinin 4. Nesli olacak olan Zenfone 4 serisi önümüzdeki aylarda kullanıma sunulacak. Aslında orta sınıf Zenfone 4V, dünyanın bazı yerlerinde resmi konumda, lakin Zenfone 4 serisinin global duyurusu henüz gerçekleşmedi ve IFA bunun için bir fırsat olabilir. 5 yeni Zenfone 4 modelinin yakın zamanda tanıtılması bekleniyor.
IFA 2017’de bizleri neler bekliyor?
 

Blacberry

Evan Blass tarafından sızdırılan bilgilere göre, kod adı Krypton ve Juno olan iki yeni Blackberry telefonu bulunuyor. Şu anda iki telefon hakkında daha fazla bilgi bulunmamakta. IFA sırasında olası duyurularına işaret eden söylentiler olmamasına karşın yeni bir cihaz tanıtılırsa sizlere duyuracağız.
Donanımhaber ekibi olarak IFA 2017’de yerimizi alacağız ve tanıtılan cihazları sizlere en doğru şekilde buradan aktarmaya çalışacağız. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim