Anlık Bildirim

IK Multimedia'nın iGrand Piano uygulaması Android'e geldi

Uzun süre iOS platformunda gitar arabirimi aparatı ve uygulaması ile faaliyet gösteren ve beğeni toplayan IK Multimedia, Android tarafına da el atmış ve müzikseverleri sevindirmişti. Firma uygulama sayısını da artırıyor. iGrand Piano adındaki piyano enstrüman uygulaması iOS platformundan sonra Android platformuna da geldi.

Mağazadaki en iyi profesyonel müzik uygulamalarından birisi olarak gösterilen iGrand Piano, pek çok piyano çeşidi ve stüdyo seviyesinde ses kalitesi ile en güçlü sanal enstrümanları kullanıcılara sunuyor. 

Ücretsiz sürümde 2 üst sınıf piyano ve 4 oktav sunulurken, 53TL'lik sürümde ise 6 ekstra enstrüman ve 88 nota sunuluyor. Ayrıca uygulama içi ödemelerle bu sayıları artırmak mümkün. 

Uygulama 37 mini tuşlu iRig KEYS ve 37 tam boy tuşlu iRig KEYS PRO klavye kontrolcülerine uyumlu. Ayrıca Samsung Professional Audio destekli Samsung cihazlarında Samsung Soundcamp üzerinden çalışmalarınızın kaydını da tutabiliyorsunuz. Android 5.0 için de düşük gecikmeli gerçek zamanlı oynatma yapabiliyorsunuz. 


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim