Anlık Bildirim

iOS 6 2. beta sürümü dağıtılmaya başlandı


Apple'ın WWDC 2012 konferansında lansmanını yaptığı iOS 6 işletim sisteminin ilk betası aynı gün geliştiricilere dağıtılmaya başlanmıştı. Aradan uzun bir süre geçmeden Apple 2. beta sürümünü de geliştiricilere dağıtmaya başladı. 
2. beta sürümü "10A5338d." yapı numarasını taşıyor. iPhone 4S için 299MB, iPhone 4 için 322MB boyuta sahip. Bu sürümde en çok dikkat çeken Ayarlar simgesinin artık animasyonlu hale gelmiş olması. Simge içerisindeki çarklar hareket ediyor. Bu şimdilik OTA güncellemeleri esnasında karşımıza çıkıyor.
Beta sürümünde pek çok önemli hata da gideriliyor. Bunlardan bazıları hızlı yazma esnasında tuş seslerinin kaybolması, yatay ve dikey ekran geçişlerinde klavyenin yanlış yerde konumlanması, SpringBoard uygulamasının çağrı geldiği esnada ekranın kararması sonrasında çökmesi, harita uygulamasında geliştirmeler, Passbook uygulamasında arayüzde iyileştirmeler, cihazın ilk kurulum anında yeni bir iCloud hesabı açarken çökmesi, yokluğu bazı dedikodulara neden olan podcast'lerin iTunes uygulamasına geri gelmesi şeklinde sayılabilir. 
iOS 6 2. beta sürümü yeni iPad, iPad 2, iPhone 4, iPhone 4, iPhone 3GS ve iPod touch 4G ile uyumlu. Ayrıca Apple TV için Xcode 4.5 geliştirici önizleme sürümünün ikincisi de yayınlandı.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5950 kez okundu.
32 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim