Anlık Bildirim

iOS için Adobe Photoshop Ekim ayında geliyor

iOS için Adobe Photoshop Ekim ayında geliyor
 
Yazılım dünyasının önemli isimlerinden Adobe, 21 Mayıs 2015 tarihinde resmi olarak yaptığı açıklamayla Photoshop Touch'ın gelişimini durdurduğunu duyurmuş ve gelişmiş fotoğraf düzenleme olanaklarıyla dikkat çeken Project Rigel'i görücüye çıkartmıştı. Gelen son bilgilere göreyse "Project Rigel" Ekim ayı itibariyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor.
Şimdilik Project Rigel olarak isimlendirilen ancak son sürümünün "Photoshop Mobile" olarak adlandırılması beklenen Adobe'nin mobil odaklı yeni fotoğraf uygulaması, Ekim ayında Los Angeles'da düzenlenecek MAX Konferansı kapsamında ilk olarak iOS, daha sonra ise Android platformu (Tarih henüz belli değil) için kullanıma sunulacak. Masaüstü sürümündeki güçlü özellikleri mobil tarafa getirecek olan yeni Photoshop Mobile, önemli bir bilgi olarak profesyonellerin ihtiyaçlarını dahi karşılayabilecek bir çözüm oluşturacak.
CNET'in deneme şansı elde ettiği Photoshop Mobile, dokunmatik kullanım için ideal bir arayüz taşıyor. Düzenleme seçenekleri ekranın üst ve alt bölümlerinde toplanırken, yüz tanıma teknolojisiyle de bölgesel değişikliklere imkan tanınıyor. Masaüstü sürümünden getirilen birçok gelişmiş özelliğe sahip olduğu belirtilen uygulama, daha önce yayınlanan bir video (Aşağıda) ile gördüğümüz kadarıyla da Canon 5DS DSLR fotoğraf makinesinin 50 megapiksel çözünürlüğündeki fotoğraflarında gösterdiği yüksek performans (Bu çözünürlük seviyesi bazı orta seviye bilgisayarları bile zorlayabiliyor) ile dikkatleri üzeri çekiyor.
Photoshop Mobile şimdilik gösterildiği kadarıyla fotoğraflar üzerinden istenmeyen objeleri temizleyebiliyor, yerlerini değiştirebiliyor, Photoshop kullanıcılarının yakında tanıdığı "liquify" aracıyla objelerin yapısını değiştirebiliyor, köşe karartma gibi temel araçlarla geliyor ve hepsinden önemlisi yapılan değişiklikleri geriye alabiliyor.

Adobe Photoshop Mobile ücretsiz olarak indirilebilecek ancak kullanmak için aylık ödeme (Şimdilik tahminler aylık 10$'lık pakete dahil edilebileceği yönünde) şeklinde çalışan Creative Cloud üyeliği isteyecek. 
iOS için Adobe Photoshop Ekim ayında geliyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim