
Yapılacaklar listesi ve not alma uygulamaları arasında beğenilen bir yere sahip olan iOS için Remember The Milk şimdiye kadar ki en büyük güncellemesini aldı.
3.0 versiyonuna yükselen uygulamada iPad sürümündeki kart destesi benzeri arayüzü geliştirilmiş olarak tüm sürümlerde eski arayüzün yerini aldı.
Yapılacaklar listesinin yanında liste ile bağlantılı notlar da gösterilmeye başladı. Tamamlama, erteleme ve silme eylemleri için yeni hızlı görev ikonları eklendi.
Çoklu listeleri aynı anda; tamamlandı, ertelendi şeklinde işaretlemek ve zaman, önem, liste veya etikete göre düzenlemek de artık mümkün.
Görevlerin üzerine basılı tutarak da hızlıca Tamamla butonuna ulaşmak da yeni güncellemede kullanıcılara sunuluyor. Ayrıca yeni iPad için Retina ekran desteği de geldi.
iOS 4.0 ve üzeri için uyumlu olan uygulamanın aylık aboneliği 2.99$, yıllık aboneliği 24.99$ şeklinde.
http://itunes.apple.com/app/remember-the-milk/id293561396?mt=8


