Anlık Bildirim

iPad için özel bir WhatsApp sürümü hazırlanıyor

WhatsApp Web masaüstü 0.2.6968 sürümünün kodlarında ortaya çıkan bilgilere göre iPad serisi için özel bir WhatsApp uygulaması hazırlanıyor. Detaylar net değil.

WhatsApp bugüne kadar sadece akıllı telefonlar üzerinde çalışmaktaydı. Firma son dönemde kullanıcının akıllı telefonunu esas almak üzere web üzerinden ve bilgisayar üzerinden kullanılan bir sürüm geliştirmişti. Şimdi sıra iPad modellerinde.

Ekranı tam kullanacak

Gelen bilgilere göre firma Apple iPad serisi için de bir WhatsApp sürümü hazırlıyor. Yeni sürüme dair ilk bilgiler masaüstü 0.2.6968 sürümünün kodlarında ortaya çıkmış durumda. Yeni sürümün bağımsız bir uygulama mı olacağı yoksa WhatsApp Web temelinde bir istemci olarak mı çalışacağı bilinmiyor.

WhatsApp’ın bağımsız olarak iPad serisine gelmesi aslında bir devrimin habercisi de olabilir zira uygulama tablet modellerinde yerleşik olarak kullanılamıyor. Ne var ki SIM destekli iPad ve Android tablet sayısı oldukça fazla. Bunlarda da WhatsApp kullanılabilir.

Diğer taraftan SIM desteği olanlar için yerleşik WhatsApp olmayanlar için istemci tarzında WhatsApp ayrımı platformu zorlayabilir. Bu bakımdan tamamen istemci tarzında bir uygulama kimse için sürpriz olmayacaktır. iPad sürümünün tam olarak ne zaman kullanılma sunulacağı şimdilik bilinmiyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim