Anlık Bildirim

iPhone 11 Max, üç arka kamera ile gelecek

Wall Street Journal tarafından yayınlanan yeni bir raporda, önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek olan iPhone 11 modellerinin bazı detayları su yüzüne çıktı. İşte Apple'ın yeni nesil iPhone planları.
Güvenilir kaynaklardan biri olan The Wall Street Journal'ın yeni yayınlanan bir raporu, Apple'ın gelecek yıl piyasaya sürmeye hazırlandığı iPhone 11 modelleri ile ilgili bazı detayları ortaya çıkardı. İşte teknoloji devi Apple'ın 2019 planları.

LCD ekranlı iPhone modeli son olabilir

Apple'ın bu yıl piyasaya süreceği yeni nesil iPhone modellerinde LCD kullanmayacağına dair söylentilere rağmen şirketin tıpkı geçtiğimiz yıl olduğu gibi iki OLED, bir de LCD ekranlı iPhone modelini piyasaya sürmesi bekleniyor. Ancak bu LCD ekranlı iPhone modelinin yüksek bir ihtimalle Apple'ın son LCD panelli modeli olduğu belirtiliyor. Şirket 2019'dan sonraki tüm modellerde OLED ekran kullanmayı planlıyor.
Yine "Max" olarak adlandırılması beklenen en üst model yeni nesil iPhone'un üç arka kamera ile geleceği belirtiliyor. Diğer iki cihazın da çift arka kameraya sahip olacağını söyleyelim. Şirketin bu yıl yüksek fiyat politikası nedeniyle yaşadığı düşük grafikli satış rakamlarının, yeni nesil iPhone'ların fiyatlandırmalarına yansıyıp yansımayacağı ise şimdilik en merak edilen konulardan biri.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7411 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, OLED ve
3 etiket daha LCD sızıntı iphone 11
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim