Anlık Bildirim

iPhone 6C, iPhone 5S'den biraz daha büyük batarya taşıyacak

Apple'ın uzun zamandır dedikoduları gelen 4-inç ekranlı iPhone modeli hakkında yeni batarya bilgileri geldi. Sızıntılar doğruysa iPhone 6C iPhone 5S'den daha büyük batarya taşıyacak.
Apple'ın uzun zamandır konuştuğumuz iPhone 6C modeli hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Son veriler cihazın batarya kapasitesine işaret ediyor.
iPhone 5C'nin üzerine hazırlandığı yaklaşık bir yıldır konuşulan iPhone 6C, Çin internet sitesi MyDrivers'ın Foxconn çalışanlarına dayandırdığı haberine göre iPhone 5S'den (1,570 mAh) biraz daha büyük 1,642 mAh bataryaya sahip olacak. Bu açıdan batarya konusunda herhangi bir devrim yaratması beklenmeyen 4-inç ekranlı iPhone, şimdiye kadar gelen bilgiler doğru çıkarsa iPhone 5S benzeri alüminyum kasa, en az üç farklı gövde rengi, en az 16GB depolama, A9 işlemci, Touch ID, 2GB RAM, 2.5d kavisli cam (iPhone 6 ve sonrası gibi) ve 8MP arka ile 1.2MP ön kamera gibi detaylara ile karşımıza çıkacak.
China Mobile'a göre 2016 Nisan ayında resmi olarak raflardaki yerini alması beklenen Apple iPhone 6C, bazı sızıntılara göreyse seri üretimine girmiş durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6677 kez okundu.
38 kişi, toplam 41 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, Apple ve iphone 6c
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim