Anlık Bildirim

iPhone 8 bu kez Foxconn fabrikasının üretim hattında görüntülendi

Apple'ın büyük heyecanla beklenen 10. yıla özel iPhone 8 modeli seri üretime girmiş durumda. Foxconn'a ait fabrikalardan birinde çekilen yeni videolar cihazı üretimdeyken gösteriyor.
Yeni iPhone'ların seri üretime girdiğini öğrenmemizden bu yana yeni sızıntıların internete düşmesi an meselesiydi. Bu sefer sızdırılan iki video, iPhone 8'in Foxconn fabrikasında montajlandığını gösteriyor. Videolar çok kalitesiz olmasına ve pek fazla görünmemesine rağmen, yine de önemli bir ayrıntı görebiliyoruz. Arka panelde Touch ID yok...
Yayınlanan görüntüler çok kısa ve henüz doğrulanmamış durumda. Ancak eğer gerçekten de üretimin yapıldığı fabrikada çekilmişse ortaya koyduğu iki olasılık var. Birincisi iPhone 8'de Touch ID sensörüne yer verilmemiş ve bunun yerine sadece kızılötesi tabanlı yüz tanıma sistemi sunulacak. Diğer senaryo ise parmak izi sensörünün ekranın altına gömülmüş olabileceği. Ancak gerçeği sadece cihazlar resmiyet kazanınca öğrenebileceğiz.
Apple'ın üretim ortağı Foxconn, iPhone sızıntılarının ana kaynağı olmuş durumda. Apple bünyesindeki herkes ağzını sıkı bir şekilde tutmayı başarırken, Foxconn'un üretim hattında iPhone montajı yapan on binlerce kişinin hepsini susturmak imkansız. Pazartesi günü sızdırılan iki video modern bir iPhone üretim tesisini ilk defa içeriden görebilmemizi sağlamış olması açısından da büyük önem taşıyor.
Bahsi geçen görüntüleri aşağıdaki videolar aracılığıyla izleyebilirsiniz. Eğer YouTube üzerinden kaldırılırsa buraya ve buraya tıklayarak orijinallerine erişmeniz mümkün.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15291 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
video, iOS ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim