Anlık Bildirim

iPhone SE'nin görünümüne dair en net görsel internete düştü

Apple tarafından ufak boyutlu iPhone severler için tasarlanan 4 inç boyutlu iPhone SE modeline ait yeni bir render görüntüsü ünlü aksesuar firması SPIGEN tarafından yayınlandı.
Apple'ın iddialarda belirtildiği üzere 21 Mart'da yapacağı etkinlikte tanıtılması beklenen daha ufak boyutlu akıllı telefon modeli iPhone SE'ye ait ilk kez render görselleri internete düştü. Ünlü aksesuar firması SPIGEN tarafından oluşturulan kılıf içindeki iPhone görselleri bize yeni modelle ilgili önemli ipuçları veriyor.
Daha önce pek çok kez yeni çıkan iOS cihazlarına kılıf modellerini ilk üreten firma rolünü üstlenen SPIGEN, anlaşılan o ki iPhone SE modelinde de aynı rolü üstlenecek. Firma tarafından oluşturulan görsellere baktığımızda Apple'ın önceki modellerinden iPhone 5s'in neredeyse aynısı olan yeni cihaz 4 inç ekran boyutuna sahip.
Cihazın görsellerini detaylı incelediğimizde iPhone 5s'de olduğu gibi yuvarlak ses butonlarına ve üste konumlandırılmış güç butonuna sahip olan telefonun flaş yapısı da aynı tasarımı taşıyor. Kamera merceği olarak yine iPhone 5s ile aynı biçime sahip yeni iPhone'un kamera çıkıntısına sahip olup olmadığı ise görsellerden net olarak anlaşılamıyor. 
Cihazın arka yüzünün yanında ön yüzüne ait görüntüsünün de yer aldığı görsellerde kılıfın cihaz kenarlarını da kapatması nedeniyle iPhone SE'nin önceki iddialarda yer aldığı gibi kavisli kenarlara sahip olup olmadığını net olarak göremiyoruz. Bunun yanısıra pek çok farklı kılıf üreticisinden gelen bilgilere göre yeni iPhone'un boyutlarının iPhone 5s ile aynı olması da beklenenler arasında.
Bu tarz kılıf paylaşımlarının genellikle doğru olduğu sektörde yeni iPhone'un tasarımı ile ilgili kılıf üreticileri arasında bir anlaşmazlık söz konusu, bunun neticesinde ise farklı farklı iPhone SE kılıf görselleri zaman zaman internette yer alıyor. SPIGEN firmasının büyüklüğünü ve kaynaklarını göz önüne alırsak şu ana kadarki önümüze gelen en olası tasarımın bu olduğunu varsayabiliriz. Yine de 21 Mart tarihine kadar bu tarz iddiaların ardı arkası kesilmeyeceğe benziyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11023 kez okundu.
32 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
spigen, iphone 5se ve
3 etiket daha iphone se 21 mart Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim