Anlık Bildirim

iPhone XR 2, şimdiye kadarki en büyük tek hücreli pile sahip iPhone olabilir

Eylül'de tanıtılacak yeni nesil iPhone XR ile ilgili detaylar netleşiyor. Yayınlanan yeni bir rapor, akıllı telefonun iPhone tarihindeki en büyük tek hücreli pile sahip model olacağını ortaya koydu.
Apple'ın bu yıl piyasaya süreceği yeni nesil iPhone'lar merakla bekleniyor. Kore kaynaklı yeni bir rapor en ilgi çekici yeniliğin iPhone XR 2 modelinde karşımıza çıkacağını ortaya koydu. Zira telefonun iPhone tarihindeki en büyük pile sahip olacağı söyleniyor.
Haberde cihazın 3.110 mAh kapasiteli bir batarya ile geleceği iddia ediliyor. Android telefonlar ile karşılaştırıldığında oldukça küçük görünebilir ancak bilgi doğruysa Apple'ın bugüne kadar telefonlarında kullandığı en büyük tek hücreli pil olacak.
iPhone XS Max'in pil kapasitesi 3.171 mAh yani biraz daha büyük olabilir ancak hem iPhone XS hem de iPhone XS Max'te çift batarya sistemi bulunuyor.

Çift arka kamera ile gelecek

Şu ana kadar duyduğumuz kadarıyla iPhone XR 2, çift arka kamera sistemi ile gelecek. Büyük pil, iki arka kamera ve uygun fiyat ile birlikte telefon, iPhone'a 1.000 dolar para ödemek istemeyenler için cazip bir seçenek olacak. Henüz bu bilgilerin resmi olarak doğrulanmadığını ancak gerçeğe dönüşme ihtimalinin yüksek olduğunu da belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10491 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, pil ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim