Anlık Bildirim

iPhone'larda esrarengiz bir kilitlenme sorunu başladı

Dünya çapındaki birçok kullanıcı bugün iPhone cihazlarında kilitlenmeler yaşadıklarını bildirdi. Apple ID'nin herhangi bir sebep olmadan kilitlenmesi soru işaretlerine neden oldu.
Teknoloji devi Apple'ın iPhone modellerinde bugün esrarengiz bir kilitlenme olayı yaşanmaya başladı. Topluluk forumlarında gönderiler paylaşan kullanıcılar cihazlarının Apple ID'sinin hiçbir sebep yokken kilitlendiğini belirtiyorlar.

Apple konuyla ilgili olarak açıklama yapmadı

Kilitlenmeyi neyin tetiklediği belli olmazken ekranda beliren "Apple kimliğiniz güvenlik nedeniyle kilitlendi. Kilidini açmak için kimliğinizi doğrulamanız gerekir." mesajı sonrasında kullanıcıların kilitlenen Apple ID'lerini tekrar açabilmeleri için bir dizi güvenlik testini geçmeleri gerekti.
Apple konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmazken bu kilitlenmelerin bir hacker saldırısı sonrasında güvenlik için meydana gelmiş olma ihtimali üzerinde duruluyor. Bakalım önümüzdeki saatler içinde Apple'dan konuyla ilgili olarak kullanıcıların içini rahatlatacak bir açıklama gelecek mi hep beraber göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim