Anlık Bildirim

iPhone’dan Android’e geçiş yapmak artık çok daha kolay

Bulut depolama servisi Google Drive’ın güncellenen mobil uygulamasıyla birlikte artık iOS işletim sistemine sahip bir cihazdan Android’e geçiş yapmak oldukça kolay bir hal alıyor.
Apple'la özellikle mobil cephede adeta savaş içerisinde olan Google, kullanıcıları Android saflarına çekebilmek için yeniliklerine devam ediyor. Daha önce Apple tarafından yayınlanan ve iOS’a geçişi kolaylaştıran "Move to iOS" uygulamasına geç de olsa cevap veren teknoloji devi, Android’in pastadaki dilimini giderek arttırmayı hedefliyor.
Bu kapsamda güncellenen Google Drive uygulamasına eklenen yedekleme özelliğiyle akıllı cihazınızdaki verileri depolayarak farklı bir telefona ya da tablete kolaylıkla aktarabilmeniz mümkün. Rehber, takvim, fotoğraf ve video içerikleri yedekleyen uygulamanın telefon ayarlarını, mesajları ve müzik arşivini ise yedeklemediğini söylemeden geçmeyelim.
Güncellemeyle benzer hizmet veren birkaç uygulamayı tek çatı altında birleştiren Google, böylelikle Android’e geçiş yapmak isteyen kullanıcıların veri yedekleme ve aktarma işlemlerinde yaşadıkları sorunları ortadan kaldırıyor. "Ayarlar" sayfası altından yedeklenen veriler Android işletim sistemli cihaza geçildiğinde ilk kurulumda otomatik şekilde taşınıyor.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6048 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, mobil ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim