Geçiş Üstünlükleri İptal Ediliyor
Bakanlığın kararına göre polis araçları hariç, bütün çakarlı araçların geçiş üstünlükleri iptal edildi. Düzenlemeye göre hiçbir çakar lambalı araç, elinde görev kağıdı olmadan bu üstünlüğünü kullanamayacak. Buna ek olarak çakar lambaların konvoy haricinde yakılması da yasaklanıyor.
Emniyet Müdürlüklerinden alınan özel izin ile kullanılabilen çakar lambaların usulsüz kullanımı için sivil araçların sahiplerine 192 TL para cezası uygulanıyor ve belirli süreler içinde bu araçlar trafikten men ediliyordu. Kısa bir süre önce Cumhurbaşkanı konuyu gündeme taşımış ve her yere çakar lambalar açılarak gidilmesi, her araca çakar takılması gibi konuları eleştirel bir dille ifade etmişti.
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin:


20 sene önce yerli ve milli tüfek bile üretemeyen ülkeden bugün dünyanın konuştuğu savunma sanayi projelerini gerçekleştiren ülkeye. Hamdolsun.
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü GENEL İSTATİSTİKLER
21186 kez okundu.
37 kişi, toplam 37 yorum yazdı.
HABERİN ETİKETLERİ
trafik, çakar lamba ve