Anlık Bildirim

İddia: Facebook, akıllı telefon alanına HTC Opera UL ile girebilir

Dünyanın en büyük sosyal ağlarından Facebook'un, akıllı telefon alanına giriş yapmayı planladığı ve üretim için HTC ile anlaşma sağladığı aylardır sanal ortamda konuşuluyordu. Sonradan sitenin kurucusu Mark Zuckerberg, ''cep telefonu üretmenin kendileri için çok şey ifade etmediğini belirterek'' iddiaları reddetmişti. Ancak Pocket-lint'in güvendiği bir kaynağına dayandırdığı bilgiler ve internette yayımlanan NenaMark2 test sonuçları ''Facebook Phone'' söylentilerini yeniden alevlendirmeye yetti.
NenaMark2 benchmark testinden 38.90 FPS sonuç alan akıllı telefonun HTC tarafından üretildiği ve Opera UL kod adına sahip olduğu görülüyor. Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 4.1.1 ''Jelly Bean'' versiyonu ile gelen Opera UL'in dokunmatik ekran çözünürlüğü 720 x 1280 piksel, işlemci saat hızı 1.4 GHz, grafik birimi  Adreno 305. Eğer akıllı telefonun grafik birimi Adreno 305 ise; 28 nm üretim süreci ile geliştirilen Qualcomm Snapdragon S4 Plus platformu ile karşılaşabiliriz. Pocket-lint'in kaynağının paylaştığı son bilgi, akıllı telefonun ertelendiği.
Opera UL'e, gündelik yaşamının önemli bölümünü Facebook'ta geçirenler ilgi gösterebilir. Bakalım Facebook, söylentilerde olduğu gibi Facebook Phone ile karşımıza çıkacak mı? Hep beraber bekleyelim ve görelim.
İddia: Facebook, akıllı telefon alanına HTC Opera UL ile girebilir
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1380 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim