Anlık Bildirim

İddia : Google X Phone projesini iptal etti

İddia : Google X Phone projesini iptal etti

Google'ın bir süredir Motorola ile birlikte X Phone adlı ses getirecek bir akıllı telefon modeli üzerinde çalıştığı ve gelecek hafta başlayacak geliştirici konferansında da tanıtacağı sık sık gündeme gelmekteydi.

Bir amiral gemi modelinden ziyade orta üst seviye bir model olması beklenen X Phone ile ilgili sürpriz iddialar gelmeye başladı.

Çin'in popüler teknoloji uzmanlarından olan Sun Chan Xu, Google'ın X Phone projesini iptal ettiğini açıkladı. İptalin nedeni ise cihazın yenilik ve teknoloji açısından eksikleri olması. Xu, Google'ın üzerinde biraz daha çalışılması için projeyi Motorola'ya iade ettiğini belirtiyor.

Google'ın Motorola'ya yaptığı yatırımın meyvesini toplamaya başlamak istemesi nedeniyle projeye büyük önem verdiği dile getiriliyor. Ayrıca Google'ın son aşamaya gelmiş bir projeyi rafa kaldırması da bilinen bir durum değil. Bu bakımdan iddiaların gerçek dışı olduğu düşünülüyor. 

Ancak iptal haberi farklı birkaç kaynaktan daha teyit edildiği için kafalar karışmış durumda. Gelecek hafta ise konu ile ilgili net bilgilerin elde edilmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1113 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, motorola
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim