Anlık Bildirim

İddia : Samsung, Galaxy Note 3 modelinde kırılmaz ekran kullanacak

İddia : Samsung, Galaxy Note 3 modelinde kırılmaz ekran kullanacak

 Samsung'un kırılmaz esnek ekranlar üzerinde çalıştığının ortaya çıkmasından bu yana her yeni amiral gemi modelinde bu ekranlardan kullanacağı iddiaları gündeme geldi. Ancak şimdiye kadar herhangi bir Samsung cihazında bunu göremedik. 

Güney Kore kaynaklı Asiae gazetesinin haberine göre Samsung, Galaxy Note 3 ile kırılmaz ekran kullanımına resmen başlayacak. 

Samsung'un yeni modelinde 5.9 inçlik Full HD bir ekrana yer vermesi bekleniyor. Panel teknolojisi ise esnek AMOLED kullanacak ve kırılmazlık Note 3 modelinin en büyük silahlarından birisi olacak. 

Endüstri kaynaklarına dayanarak verilen haberin bir resmiyeti şimdilik yok ancak tüketici tarafında da kırılmaz ekranlara karşı bir beklenti oluşmuş durumda. Bu bakımdan Samsung biraz baskı altında kalabilir. Ancak esnek ve kırılmaz ekranların halen seri üretim aşamasına geçmediği biliniyor. Galaxy Note 3 modelinde görmemiz biraz düşük ihtimal olarak kalabilir.

Galaxy S4 modelinde de yer aldığı için Galaxy Note 3 modelinde Exynos 5 Octa işlemcisi, 2GB RAM, 13MP çözünürlükte kamera, Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi kullanılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Modelin muhtemel tanıtım tarihi ise yaz ayları olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1644 kez okundu.
28 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim