Anlık Bildirim

İddia: Yeni bir iki boyutlu Mario oyunu geliştiriliyor

Mario oyunları yediden yetmişe milyonlarca kişinin ilgisini çekmeyi başarıyor. İki boyutlu olacağı söylenen yeni Mario yapımının çok oyunculu moda sahip olacağı öne sürüldü.
Mario
Mario ile 9 Temmuz 1981 tarihinde Donkey Kong isimli oyun sayesinde tanışan PC ve konsol kullanıcıları bugün hâlâ bu karakterin izini sürmeye devam ediyor. Destructoid'in Spot Dodge Podcast adlı sesli ve görüntülü yayınında Mario hakkında konuşuldu.

Yeni 2 boyutlu Mario oyunu için neler söylendi?

Söz konusu yayında Mortal Shell'in Nintendo Switch için piyasaya sürüldüğünden ve Final Fantasy Pixel Remasters'ın konsollara geleceğinden bahsedildi. Bu yayına katılan konuşmacılardan birisi yeni Mario oyunundan söz etti.

Bu Mario projesinin nostaljiyi seven oyunseverlere hitap edeceği, çok oyunculu bir oyun seçeneğine sahip olacağı ve insanları şaşırtacağı iddia edildi. Ayrıca bu oyunun Super Mario Bros. (yeni hâli - New etiketine sahip olan) serisi ile bir bağlantısının olmayacağı söylendi.

Mario Tam Boyutta Gör
Adı henüz belli olmayan yeni yapımda Mario, Luigi, Peach, ve Toad ile karşılacağız. Bu karakterlerin hepsiyle oynayabileceğiz. Bu dizilimi NES için yayımlanan Super Mario Bros. 2'de de görmüştük.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim