Anlık Bildirim

Büyük iddia: Epic Games yıl sonuna kadar her gün 1 oyun hediye edecek

Son çıkan iddialara göre Epic Games, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da 16 Aralık'tan itibaren 1 Ocak'a kadar her gün bir yeni oyun hediye edilecek.            

İddiaya göre Epic Games her gün 1 oyun hediye edecek Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz gibi Epic Games her hafta oyun veya oyunlar hediye ediyor. Ancak yıl sonu yaklaştığında bu ücretsiz oyunların sayısını arttırabiliyor. Geçtiğimiz saatlerde de bu konuyla ilgili heyecanlandıran bir söylenti çıktı.

Her Gün 1 Oyun Hediye

Daha önce birçok kez PS Plus oyunlarını önceden sızdıran Dealabs, Epic Games'in bu yıl da bunu yapacağını söyledi. İddiaya göre 16 Aralık'tan itibaren her gün bir ücretsiz oyun verilecek ve ilk oyun Shenmue III olacak. Epic Games'in bu hafta vereceği ücretsiz oyuna baktığımızda da aslında geçen yıl gibi bir tasarıma sahip olduğunu görebiliyoruz.

Geçen yıl gizemli hediye tasarımının üzerindenki kurdelenin renginden oyun tahmin ediliyordu. Bu haftanın rengi de aslında Shenmue III ile bir hayli uyumlu. Bu yüzden iddiaların doğru olduğunu düşünebiliriz. Ancak resmi bilgi 16 Aralık saat 18:59'da belli olacak. Epic Games'in bu haftaki hediyelerini şu anda hesabınıza ekleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17455 kez okundu.
32 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
epic games, Yazılım
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim