Anlık Bildirim

İki bütçe dostu Samsung amiral gemisi yolda

Halen Galaxy A90 modeli ile ilgili resmi bir tanıtım yok ve kaynaklar uygun fiyatlı yeni amiral gemisinin bu olacağını düşünüyor. Galaxy A90 özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Galaxy S10 amiral gemi serisi tanıtıldığından bu yana Samsung’un daha bütçe dostu bir amiral gemisi telefon üzerinde çalıştığı gündeme geliyor. Henüz net bir tanıtım tarihi yok ancak amiral gemisi telefonlar iki oldu.

Galaxy A90 özellikleri ve fiyatı

Kaynaklar yeni amiral gemilerinin Galaxy A90 ismini alacağı üzerinde duruyor. Galaxy A90 standart amiral gemisi, Galaxy A90 5G ise 5G uyumlu versiyonu olacak. Daha önce bunların ayrı bir seri olacağı iddia ediliyordu.

Artık seri haline geldiği için alternatifi olduğu modeller de değişiyor. Her iki model de Snapdragon 855 yonga setine sahip olacak ancak Galaxy A90 modeli fiyat olarak Galaxy S10e altına konumlanacak. Galaxy A90 5G ise biraz daha alta konumlanıyor.

Her iki modelde de 6.7 inçlik AMOLED ekran ve ekrana entegre ışık tabanlı parmak izi okuyucu yer alıyor. Galaxy A90 modelinde 48MP+12MP+5MP şeklinde kamera dizilimi var ve Tilt OIS teknolojisi ile daha kaliteli resimler elde edilebiliyor.

Galaxy A90 5G ise 48MP+8MP+5MP şeklinde bir kamera dizilimine sahip. Tilt OIS teknolojisi ise yer almıyor. Böylece fiyat anlamında orijinal modelden bir tık aşağıda veya aynı seviyede olacak.

Serinin eksik kalan diğer yönleri ise cam yerine parlak bir polikarbonat malzemeden imal edilen kasa, bellek kapasitelerinin düşük kalması ve batarya kapasitelerinin de bir miktar azalması olacak. Samsung’un yeni seri için 650$ seviyesine kadar inebileceği konuşuluyor. Şimdilik tahmini tanıtım tarihi IFA 2019 fuarı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim