Anlık Bildirim

İlginç kampanya : Her nefret dolu Tweet için 1 dolar bağış

Twitter sadece kendini ifade etmeye çalışanlara değil başkalarını rahatsız etmeyi amaç edinenleri de barındırıyor. Uzun süredir troll baskısı altındaki Susan Carland ilginç bir çözüm geliştirmiş.
Twitter aleminde troll olarak tanımlanan ve ağdan faydalanmak yerine kullanıcılara baskı yapan, hakaret vb. içerikler kullanan kişiler zaman zaman sinir bozucu bir hale gelebiliyor. Avusturalyalı Müslüman bir kadın, trollere karşı ilginç bir yöntem bulmuş.

Susan Carland adındaki akademisyen kadın, açıklamalara uzun süredir dini inancı ve başörtüsü nedeniyle troller tarafından hakarete uğruyor ve tehdit ediliyordu. Carland bunun üzerine ilginç bir yönteme başvurdu ve kendisine yöneltilen nefret dolu her tweet için UNICEF'e bir Avusturalya doları bağış yapma kararı aldı.

Ülkede her kesimden destek gören bu karar sonrasında Carland, kısa sürede 1000 Avusturalya dolarından fazlasını UNICEF'e bağışlamış durumda. Carland'ın bu davranış ile trolleri nefret dilinden vazgeçirdi mi bilemiyoruz ancak olumsuz bir duruma karşı kendisine yakışacak bir davranış sergilediğini söyleyebiliriz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4141 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
twitter, susan carland ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim