Anlık Bildirim

Netflix abonelerine özel Immortality oyunu mobile geldi

Uzun süredir mobil oyunlara önemli yatırımlar yapan Netflix’in son yapımı Immortality oldu. Video simülasyon tarzındaki oyun kayıp bir kızın hikâyesine odaklanıyor. 
Netflix
Yaz sonunda indirmeye sunulan ve yılın en beğenilen oyunları arasında yerini alan Sam Barlow imzalı Immortality yapımı Netflix aboneleri için geliyor. Aboneler mobil oyunu ücretsiz deneyimleyebilecek.

Immortality neler sunuyor?

Immortality oyunu interaktif video film tarzında ve gerçek oyuncuların canlandırdığı sahnelerle geliştirildi. Oyunda yıldız adayı iken ortadan kaybolan genç bir kızın yayınlanmamış 3 farklı filmini inceleyerek ipuçları bulmaya çalışıyorsunuz ve dedektifliğe soyunuyorsunuz.

Windows ve Xbox Series X/S konsolları için yayınlanan oyunun mobil sürümü Netflix abonelerine özel olacak. Aboneler uygulama içerisinde oyunun ilgili mağazadaki linkine erişebilecekler.

Mobil oyunlara önemli yatırımlar yapan ve kataloğunu sürekli genişleten Netflix geçtiğimiz aylarda da Oxenfree, Spiritfarer, Sünger Bob, Asphalt Extreme gibi özel yapımları abonelerine sunmuştu.

IMMORTALITY IMMORTALITY IMMORTALITY IMMORTALITY Netflix, Inc. Simülasyon Ücretsiz

IMMORTALITY IMMORTALITY IMMORTALITY IMMORTALITY Games Ücretsiz 278,6 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim